Unul dintre cele mai mari magazine online de modă din Polonia s-a lansat în România

Born2be

Born2be, unul dintre cele mai mari magazine online de moda din Polonia, s-a lansat în Romania şi pune la dispoziţia cumpărătorilor aproximativ 18.000 de modele de încălţăminte şi îmbrăcăminte pentru femei, bărbaţi şi copii, a anunţat joi compania.

„Suntem pe piaţa poloneză de 7 ani, perioadă în care ne-am bucurat de un ritm rapid de dezvoltare, platforma noastră fiind vizitată, în prezent, de aproape 3 milioane de utilizatori în fiecare lună. Consider că avem o perspectivă extraordinară pe piaţa din România, deoarece avem capacitatea de a oferi cumpărătorilor produse foarte bune, la preţuri excepţionale, şi servicii de cea mai înaltă calitate. Totul pentru a face ca experienţa cumpărăturilor în magazinul online Born2be să fie o plăcere de fiecare dată”, a declarat directorul de dezvoltare al firmei AZA Group, care include printre altele şi magazinul Born2be, Daniel Duniak, potrivit News.ro.

În prezent, magazinul se concentrează pe încălţăminte la modă, la preţuri accesibile tuturor, cele mai populare categorii fiind pantofii sport şi sneakers. Retailerul mizează pe atractivitatea acestor categorii şi în România, bazându-se pe interesul crescut al consumatorilor români faţă de noile tendinţe din modă, tendinţe care îi încurajează să facă tranziţia către modele de încălţăminte confortabile şi, în acelaşi timp, elegante.

„Comportamentul consumatorului este într-o continuă schimbare. Clienţii noştri achiziţionează mai degrabă 3-5 perechi de sneakers la modă pentru întregul sezon, fără a pune accentul pe mărci recunoscute şi sigle importante. Suntem siguri că o astfel de abordare va avea mulţi fani în rândul clienţilor noştri din România”, a mai zis Duniak.

Livrarea este gratuită pentru comenzile achitate în avans cu o valoare de peste 225 lei şi, în general, durează aproximativ 3 zile de la plasarea comenzii. Partenerii logistici locali ai magazinului online sunt DPD România şi, din aprilie 2021, Fan Courier.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *