Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer preia RCTI Company, cu care lucrează pentru dezvoltarea Greenfield Băneasa

Redacția sept. 29, 2022 0 comentarii
greenfield, impact

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor preia RCTI Company, companie din Brașov, cu care lucrează pentru dezvoltarea Greenfield Băneasa. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

În august 2021, Impact a semnat cu RCTI Company un contract pentru executarea lucrărilor de construire pentru 4 blocuri de 110 etaje și 326 de apartamente într-o nouă fază de dezvoltare a ansamblului rezidențial Greenfield din Băneasa. Contractul a fost încheiat in data de 24 august și este un contract de antrepriză lucrări în valoare de peste 16 milioane de euro plus TVA.

Impact Developer & Contractor SA dezvoltă proiecte imobiliare rezidențiale în vederea vânzării la finalizare. Compania este controlată în proporţie de 60% de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, în timp ce Adrian Andrici (unul dintre proprietarii CS Unversitatea Craiova) deţine 15,9% din capitalul social, potrivit datelor BVB.

RCTI Company are ca principal obiect de activitate realizarea de lucrări de instalații sanitare, de încălzire şi de aer condiționat.

Sursa foto: Impact SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *