Elon Musk reclamă probleme cu lanțurile de aprovizionare pentru construcția Cybertruck

Cybertruck Tesla

Elon Musk, șeful Tesla, a subliniat luni provocările care decurg din problemele lanțului de aprovizionare asupra producției Cybertruck, chiar dacă compania a evitat până acum o lovitură majoră din cauza crizei care a afectat industria auto globală.

„O, omule, anul acesta a fost un astfel de coșmar pentru lanțul de aprovizionare și nu s-a terminat!” Musk a spus într-un tweet luni, ca răspuns la o solicitare a utilizatorilor Twitter cu privire la o actualizare Cybertruck.

„Voi oferi o foaie de parcurs actualizată a produsului la următorul apel pentru venituri”, a adăugat el.

Musk a spus în timpul apelului pentru veniturile Tesla din iulie că nu va fi neapărat prezent la astfel de evenimente viitoare, cu excepția cazului în care ar avea ceva cu adevărat important de spus, indicând că ar putea avea o actualizare despre Cybertruck și celelalte produse ale companiei.

Tesla a dezvăluit în 2019 camioneta electrică futuristă, care este fabricată din oțel inoxidabil folosit în rachete. Musk a afirmat că a primit câteva sute de mii de comenzi pentru Cybertruck atunci când au fost deschise comenzile anticipate.

La o adunare a acționarilor din octombrie, Musk a spus că producția Cybertruck va începe anul viitor și va ajunge la producția de volum în 2023.

Acțiunile Tesla s-au închis luni cu o creștere de 5% la 1.136,99 dolari.

Sursa foto: Tesla.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *