Flanco a lansat cea de-a 12-a ediție de Black Friday, care va avea loc între 21 octombrie și 30 noiembrie

Black Friday Sursa: Pixabay

Retailerul online de electrocasnice Flanco a dat startul ediției de Black Friday cu numărul 12, care va avea loc între 21 octombrie și 30 noiembrie. Reducerile vor fi aplicate în toate cele 154 de magazine ale sale din țară, precum și online.

„La fel ca în ultimii ani, am ales să organizăm campania de Black Friday pe o perioadă de timp extinsă, astfel încât să le putem oferi clienților noștri atât șansa de a-și alege produsele dorite cu grijă și atenție, fără presiunea timpului, cât și servicii de livrare cât mai apropiate de standardul la care i-am obișnuit”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. „De altfel, acest trend de extindere a perioadei de Black Friday este tot mai vizibil și în afara granițelor, la nivelul marilor retaileri internaționali. Pentru că în fiecare an tot mai multe magazine, business-uri și industrii se înrolează la acest eveniment de shopping, presiunea pusă pe companiile de curierat crește și, odată cu ea, și timpul de livrare promis clientului care comandă online”, spune el.

Retailerul susține că, pe parcursul celor aproape 6 săptămâni, va actualiza periodic stocurile și va adăuga noi produse în oferta de Black Friday, menținând prețurile reduse până la finalul campaniei. Pe rafturile sale fizice și virtuale vor fi disponibile smartphone-uri de la 299 lei, televizoare LED de la 399 lei, laptopuri de la 799 lei, mașini de spălat de la 899 lei și espressoare de cafea de la 189 lei.

Clienții vor putea achita cumpărăturile în rate fixe, pe loc, în magazin, în până la 40 de rate fără dobândă prin cardul de credit ori în rate, direct cu cardul de salariu.

Printre opțiunile de livrare sunt livrarea prin curier, livrarea în una dintre cele 3.200 de locații Easybox ori chiar varianta livrării gratuite în oricare dintre cele 154 de magazine ale rețelei naționale.

Sursa: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *