Confirmare. Ciucă: Guvernul închide miercuri încă 5 jaloane din PNRR, iar joi alte 8. Două documente rămân în discuții cu Comisia

Redacția mart. 30, 2022 0 comentarii
Nicolae Ciuca, sedinta guvern, premier

Guvernul închide miercuri încă 5 jaloane din PNRR, a anunțat miercuri premierul Nicolae Ciucă, el precizând că alte 8 jaloane vor fi închise joi, dar două dintre acestea vor rămâne în discuții cu Comisia Europeană, după cum a scris Economedia aici.

Principalele declarații:

  • Suntem aproape de încheierea trimestrului I și, la nivelul guvernului, am avut de îndeplinit 24 de jaloane și ținte pentru PNRR.
  • În acest moment sunt 11 jaloane și ținte închise. În ședința de Guvern de astăzi vom închide încă 5, urmând ca celelalte 8 să fie închise până mâine. Aici discutăm de ordine de ministru și alte documente interne
  • Sigur, încă 2 documente vor face obiectul discuțiilor între ministerul Cercetării și Digitalizării și Comisie. Important este ca mâine ele să fie finalizate și transmise la Comisie.
  • Fiind vorba de un trimestru în care am desfășurat toate activitățile și procesele necesare îndeplinirii întregului set de jaloane și obiective, avem acum identificate toate mecanismele astfel încât să putem să gestionăm mai facil și să avem un dialog mai coerent cu comisiile de specialitate de la Bruxelles pentru tot ceea ce înseamnă alinierea din punct de vedere al respectării reglementărilor impuse de la nivelul Comisiei și conținutul ghidurilor pe care le elaborăm pentru fiecare proiect în parte.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.