Ministrul Agriculturii, despre plafonarea prețurilor la alimente: ”Nu s-a luat niciodată în calcul raționalizarea. Este o speculație a celor care nu cunosc capacitatea producătorilor români”

Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu (PSD), a declarat despre plafonarea prețurilor la alimente că nu va duce la raționalizare și că aceste informații sunt doar ”speculații ale celor care habar n-au ce e în Agricultură”:

  • ”Nu s-a luat niciodată în calcul raționalizarea. Este o speculație a celor care nu cunosc capacitatea producătorilor români”, a declarat Adrian Chesnoiu, duminică.

Întrebat despre cele 8 alimente de bază care ar putea fi propuse de PSD în coaliție spre plafonare, Chesnoiu a spus că nu este vorba de opt alimente, iar analiza va fi finalizată ”cât mai repede posibil”:

  • ”Toate alimentele sunt de bază, de unde ați scos 8 alimente. Nu cred că președintele (PSD, n.red.) a spus 8 alimente, a spus că îi va ajuta pe români să își asigure coșul zilei, că sunt 6, 8 sau 10 alimente. Analiza va fi gata cât mai repede posibil”, a mai spus ministrul Agriculturii într-o conferință de presă susținută duminică, la prânz.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *