O nouă tentativă de înșelăciune care folosește imaginea ministrului Energiei, Sebastian Burduja

fals sebastian burduja Sursă foto: Ministerul Energiei/Facebook
Ministerul Energiei atrage atenția asupra unei noi tentative de înșelăciune care folosește imaginea ministrului Sebastian Burduja, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook.
„Atragem atenția cu privire la o nouă tentativă de înșelăciune care folosește imaginea și numele Ministrului Energiei, Sebastian Burduja. Recent, am identificat o pagină falsă care promite câștiguri uriașe peste noapte în schimbul unei sume de bani investite. Mai grav, această pagină conține și o semnătură falsă a ministrului. Vă asigurăm că acea semnătură nu este reală și nu reprezintă avizul Ministrului Energiei. Recomandăm tuturor să fie extrem de vigilenți în fața acestor acte de înșelăciune și să raporteze imediat paginile de acest gen platformelor corespunzătoare”, potrivit mesajului publicat pe Facebook.
Ministerul anunță că Burduja va formula și de această dată o plângere penală la DIICOT împotriva persoanelor care au creat și publicat pe internet acest conținut înșelător și fals. Aceasta nu este prima dată când au existat imagini înșelătoare cu ministrul Energiei.

Sursă foto: Ministerul Energiei/Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *