UMB, pe primul loc pentru loturile de mijloc ale Autostrăzii dintre Buzău și Focșani. Constructorul român ar putea face autostrada ,,cap-coadă” -SURSE

A 7 Buzău - Focşani

Constructorul UMB are cele mai bune oferte pentru loturile 2 și 3 ( loturile de mijloc) ale Autostrăzii Buzău-Focșani și ar putea construi ,,cap-coadă” această secțiune a Autostrăzii Moldova A 7, potrivit informațiilor publicate pe forumul Asociației Pro Infrastructura peundemerg.ro. Licitația încă este în etapa de evaluare, decizia privind câștigătorul celor două loturi cu o lungime de 67 km. urmând să fie anunțată, cel mai probabil, în prima jumătate a lunii. De asemenea, săptămâna viitoare, posibil marți, 6 septembrie se vor semna cu UMB contractele de execuție pentru loturile 1 și 4 ale Autostrăzii Buzău -Focșani. Așadar, din cele 13 loturi ale Autostrăzii Ploiești-Pașcani, cel mai important proiect de infrastructură rutieră finanțat prin PNRR, în scurt timp vor fi în șantier și cele două loturi UMB de la capete pe lângă primele două loturi de pe Ploiești-Buzău, pentru lotul 3 CNAIR așteptând motivarea CAB pentru reevaluarea ofertelor. Important de menționat, faptul că, nu au fost contestații la loturile 1 și 4 pe Buzău-Focșani. Pentru loturile de la capete, durata de execuție este de 20 de luni în timp ce pentru loturile grele, de mijloc de 26 de luni.

Astfel, pentru lotul 2, Vadu Pașii-Râmnicu Sărat (31 km.) UMB ar avea o ofertă financiară de 80,20 din estimarea CNAIR în timp ce pentru lotul 3, Râmnicu Sărat Mândrești Munteni (36 km.) oferta financiară este de 80.10 din costul estimat. Lotul 2 are o valoare estimată de 1,6-1,9 miliarde lei iar lotul 3 1,8-2.1 miliarde lei.

Pentru Lotul 2, Vadu Pașii-Râmnicu Sărat 30,8 km
➡️ Asocierea BOG’ART SRL – TODINI COSTRUZIONI GENERALI S.p.A. – S.C. TANCARD S.R.L. (Romania – Italia – Romania)
➡️ Asocierea MAVGO HOLDIN S.R.L. – S.C. DANLIN XXL S.R.L (Romania)
➡️ Asocierea S.C. SA & PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. INTERTRANSCOM IMPEX S.R.L. (Romania)
➡️ Asocierea NUROL INŞAAT VE TICARET ANONIM ŞIRKETI – MAKYOL INŞAAT SANAYI TURIZM VE TICARET ANONIM ŞIRKETI (Turcia)
➡️ Kolin Insaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.S. (Turcia)
➡️ Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. (Tekfen Construction & Installation Co., Inc.) (Turcia)
➡️ TASYAPI INSAAT TAAHHUT SANAYI VE TICARET A.S. (Turcia)
Pentru Lotul 3, Râmnicu Sărat -Mândrești Munteni 36,1 km. 
➡️ ASOCIEREA S.C. DANLIN XXL S.R.L. – S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. (Romania)
➡️ KOLIN INSAAT TURIZM SANAYI VE TICARET A.S. (Turcia)
➡️ ASOCIEREA NUROL INŞAAT VE TICARET ANONIM ŞIRKETI – MAKYOL INŞAAT SANAYI TURIZM VE TICARET ANONIM ŞIRKETI (Turcia)
➡️ ASOCIEREA SC SA & PE CONSTRUCT SRL – S.C. SPEDITION UMB S.r. L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. INTERTRANSCOM IMPEX S.R.L. (Romania)
➡️ TEKFEN İNŞAAT VE TESISAT A.Ş. (TEKFEN CONSTRUCTION & INSTALLATION CO., INC.) (Turcia)

Captură Video CNAIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *