Cum arată Valea Oltului în primele ore fără mașini / Primii șoferi au putut trece, chiar dacă nu erau riverani / După un sfert de oră de la închidere, toate mașinile au fost întoarse din drum: ”Acces interzis”

acces-interzis-valea-oltului-ylzt Sursa foto: Turnul Sfatului

Cu banda dedicată ieșirii pe DN7 blocată în sensul giratoriu de dinainte de Boița, câteva balize și un semn care indică „Accesul interzis”, circulația auto la intrarea pe Valea Oltului a fost oprită dinspre Sibiu în cursul zilei de luni dimineața, la câteva minute după ora 06:00. Timp de o lună, traficul auto pe DN7 va fi restricționat până la lăsarea serii în fiecare zi, scrie Turnul Sfatului.

Luni dimineață, la câteva minute după ora 06:00 au mai virat dreapta din respectivul sens giratoriu alți câțiva șoferi, chiar dacă nu erau riverani. Au primit înțelegere din partea polițiștilor care se aflau în celălalt capăt al Boiței, la intrarea pe Valea Oltului. 15 minute mai târziu, însă, cele câteva TIR-uri și mașini mici care au mai virat dreapta au fost întoarse din drum: pe sensul de mers către Vâlcea tocmai a fost amplasat și semnul de „Acces interzis”.

Articolul complet poate fi citit în Turnul Sfatului.

Sursa foto: Turnul Sfatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *