Premierul anunță că companiile vor putea lua avize de la un serviciu unic din subordinea fiecărui minister, nu de la mai multe agenții din subordine

bugetari, reforma bugetara, dosare Sursă foto: Freepik.com

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marți că va face o modificare a acordării de avize, atât pentru companii, cât și pentru instituțiile publice, astfel încât acestea să ia avizele necesare de la un serviciu unic din subordinea fiecărui minister și nu de la mai multe agenții din subordinea aceluiași minister.

„Eu creez în acest moment cadrul legislativ pentru implementarea viitoarelor reforme. Nu neapărat oameni pe care să îi dăm afară, dar trebuie să fie mai eficienți. Avizarea la transporturi sau la mediu, indiferent că ești privat sau autoritate publică… Ca să îți iei niște avize, trebuie să bați la nu știu câte agenții, nu știu câte instituții. Prin reorganizare va fi un singur serviciu unic în subordinea ministerului, cum e și normal, care se ocupă de toate avizările de la toate subordonate. Încercăm să și comasăm între ele, pentru că unele au aceleași atribuții”, a declarat premierul.

Sursă foto: Freepik.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *