Semnal pentru reluarea marilor conferințe: Organizatorii Forumului Economic de la Davos vor să țină reuniunea în acest an, dar o mută în Singapore

singapore, zgarie-nori, afaceri, cladiri de birouri

 

Celebrul Forum Economic de la Davos, loc de reuniune pentru cei mai puternici șefi de state și corporații din lume, s-ar putea organiza fizic în 2021, după o pauză de un an din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19. Forumul urmează să se mute însă în Singapore, scrie Bloomberg, citând publicația Schweiz am Wochenende.

Reuniunea ar urma să fie organizată în perioada 17-20 august și să adune în jur de 1000 de participanți, potrivit lui Alois Zwinggi, managing director al WEF. Forumul Economic Mondial are loc în mod tradițional în stațiunea de schi elvețiană Davos, în fiecare început de an.  Organizatorii speră să se întoarcă “acasă” pentru un eveniment mai de amploare în 2022.
În ianuarie, pentru prima dată în istoria sa, forumul economic care îi adună pe cei mai puternici lideri de state s-a desfășurat în format digital, pe internet. Reprezentanți de rang înalt din politică, afaceri și societate au discutat despre provocările globale actuale, cum ar fi pandemia COVID-19 și schimbările climatice.

 

Sursa foto: Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *