„Marea încolonare” la început de minivacanță. Vara începe cu șantiere pe DN 1 Valea Prahovei și la Fetești, pe Autostrada Soarelui / Aglomerație în vămile cu Bulgaria și Ungaria

Pod Fetești

Marea „încolonare” la început de minivacanță. Zilele libere (legate pentru bugetari) de joi 1 iunie, de Ziua Copilului, și luni 5 iunie, a doua zi de Rusalii, aglomerează șoselele încă de miercuri după-amiază. Centrul Info-Trafic al Poliției Române anunță coloană de 6 kilometri pe Autostrada A1 București – Pitești la intrarea în Capitală și pe Centura București, pe DN 1 Valea Prahovei, iar Poliția de Frontieră estimează un timp de așteptare de o oră la vama Nădlac 2 pe Autostrada A1 și 40 de minute la Giurgiu – Ruse, frontiera cu Bulgaria. Tot 40 de minute este timpul de așteptare și la Vama Veche pentru ieșirea din România. Potrivit Federaţiei Patronatelor din Industria Ospitalităţii, în aceste zile, pe Litoral sunt așteptați 70.000 de turiști.

Pe DN 1 București – Brașov se circulă în coloană pe aproximativ 2 km din cauza reparațiilor la Podul Bănești între Ploiești și Sinaia, iar pe Autostrada Soarelui CNAIR a prelungit restricțiile de la Podul Fetești, dar a suspendat taxa de pod. Compania de Drumuri face lucrări de consolidare și la Boița pe Valea Oltului unde se formează cozi mari.

Foto: Lucrări de reparații pe Valea Oltului (Sursa: CNAIR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *