Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că lansarea licitației pentru construcția lotului Buzău-Focșani al autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova a intrat în linie dreaptă

Redacția ian. 24, 2022 1 comentarii
Sorin Grindeanu

Construcţia primelor sectoare ale autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova începe anul acesta, urmând să fie semnate contractele pentru cele trei loturi ale secţiunii Ploieşti-Buzău, iar lansarea licitaţiei pentru contractul vizând construcţia secţiunii Buzău-Focşani a intrat în linie dreaptă, a anunţat pe Facebook, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

“Anul acesta începe construcţia primelor sectoare ale autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova! Ploieşti-Buzău: 63,25 km, contractele pentru cele 3 loturi ale acestei secţiuni urmează să fie semnate. Buzău-Focşani: 82,44 km, a fost aprobat Proiectul Tehnic! Lansarea în licitaţie a contractului pentru construcţia acestei secţiuni a intrat în linie dreaptă. Sunt primii paşi concreţi pentru unirea Munteniei cu Moldova prin infrastructură rutieră modernă”, a scris Grindeanu.

Sursa foto: Facebook

Comentarii

 1. Ne-ai mai spus aberatia asta s saptamana trecuta!
  De cateva ori!

  Lasa-ne cu bombonele, floricele!

  Sunti penibili si incapabili sa porniti autostrazile!
  Dar sa faceți vreun km de asfalt!
  🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *