Premierul Nicolae Ciucă, despre a doua cerere de plată din PNRR: Avem șanse reale ca în perioada imediat următoare să clarificăm aspectele tehnice

Redacția mart. 9, 2023 1 comentarii
Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, că există șanse reale ca în perioada imediat următoare să fie clarificate aspectele tehnice legate de cererea de plată numărul 2 din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), astfel încât România să poată beneficia de această finanțare. În ceea ce privește cea de-a treia cerere de plată, premierul a precizat că aceasta va fi depusă până la finalul primului semestru.

„În ce privește cererea de plată numărul 2, am avut discuții la nivelul ministerelor de linie, am discutat și cu reprezentanții Comisiei Europene. Avem șanse reale ca în perioada imediat următoar esă clarificăm aspectele tehnice și să finalizăm ceea ce ne-am asumat, astfel încât să putem să beneficiem de finanțare pe cererea de plată numărul 2, concomitent cu continuarea îndeplinirii și asumarea îndeplinirii jaloanelor pentru cererea de plată numărul 3, astfel încât ea să fie înaintată la Comisie nu mai târziu de finalul primului semestru al acestui an”, a declarat Nicolae Ciucă, în ședința de Guvern de joi.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *