Revista presei economice – Dec 8, 2022

shutterstock_415584550-1-1500x1045

SUBIECTE CURENTE

Economie: subiecte care încep să fie distribuite pe Facebook, ultimele ore. Numărul din dreptul fiecărei știri denotă share-urile de pe Facebook.


CELE MAI CITITE ȘTIRI (24h)

Economie: cele mai citite știri distribuite pe Facebook. Numărul din dreptul fiecărei știri denotă share-urile de pe Facebook.


 


ULTIMELE TITLURI

Economie: ultimele știri


 


IT&C


 


ENERGIE


 


AGRICULTURĂ


 

Comentarii

  1. Cea mai jalnica sectie . ‘IT&C’ = Zero Relevance. Top Stiri, ‘Times New Roman’. Sa nu mai vorbim ca nu se actualizeaza. Aceleasi mizerii la ‘IT&C’, nu-i de mirare ca suntem coada vacii, ii scoti de pe front-end, PHP, sau Java, si aia-i tot ce stiu. I-ai terminat.

    Sa nu mai vorbim ca ar trebui sa ne dea Microsoft vreun miliard de euro pt. ce afaceri murdare au tot rulat p’aici, licente infecte la supra-pret pt. regele suprem al buggurilor si bloatware-ului.

    Cica-s top 50 cel mai accesat site, asta pt. ca au facut bara de start un browser, sa nu mai vorbim ce ‘fetching’ facea batranul IE … Noaptea Mintii .

    Vrei sa inveti IT ? Prima Lectie : Invata sa stapanesti deplin un Firewall. Nu faci altfel ‘hop’-ul fara. Deja vorbim de ‘eBPF’, next-level-play.

    Oricum, RIP Economia, cu 33 000 de followeri … va apreciez munca dar munciti degeaba. Foarte Ineficient. Romanul ca sa fie atras, trebuie sa fie certat ca de ‘tata’, care stia ‘una si buna’, verde-n fata cum te scuipa vaca.

    Tot eu sa va invat … Daca erau SRI-stii mai zdraveni la cap, era altfel Tara … Patria a priori, dar Patria nu-i tot unul cu Natia … Oamenii-s una, Tara alta. PIB-ul nu tine cont de detalii, pe langa ca-i extrem de prost calculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *