STB va da în judecată responsabilul care a provocat avaria în rețeaua electrică și care a blocat circulația tramvaielor pe liniile 41 și 25

tramvaie imperio Sursa foto: Facebook/Societatea de Transport București - STB SA
Societatea de Transport București (STB) anunță că va da în judecată persoanele fizice sau juridice care au provocat avaria în rețeaua electrică și au blocat, timp de mai multe ore, circulația tramvaielor pe relația Nord-Vest a Bucureștiului.
„Le vom cere despăgubiri atât pentru lucrările de reparație a rețelei, dar mai ales pentru costurile suplimentare generate de blocaj. Au fost scoase autobuze în traseu, a fost întreruptă circulația tramvaielor și, cel mai important, au avut de suferit peste 30.000 de călători. În numele acestora vom face toate demersurile necesare pentru a descuraja, pe viitor, astfel de accidente! Este inadmisibil și de neacceptat ca responsabilii unor astfel de incidente să scape fără sancțiuni”, a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB SA.
STB precizează că pe linia 41 funcționează un număr de 24 de tramvaie, cu o capacitate totală de transport de 14.000 de călători pe oră și sens, iar pe linia 25 sunt programate 25 de tramvaie, cu o capacitate totală de 12.500 de călători pe oră și sens.
O avarie la rețeaua electrică provocată de un constructor a blocat, vineri dimineață, timp de peste 2 ore, circulația tramvaielor pe relația Nord-Vest a Capitalei. Au fost afectate tramvaiele liniilor 41 și 25 (în intervalul 08:20 – 10:40). Pentru preluarea călătorilor, STB S.A. a înființat două linii navetă de autobuze care au circulat între Piața Presei și Ghencea, respectiv, între Depoul Militari și Piața Danny Huwe.

Sursa foto: Facebook/Societatea de Transport București - STB SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *