VIDEO Autostrada București Nord: UMB lucrează cu 1.000 de drumari pe lotul 2 care se apropie de 50%. CNAIR vrea să deschidă tot lotul de 19 kilometri până la sfârșitul anului

A 0 UMB Lot

UMB lucrează cu 1.000 de drumari pe Lotul 2 al Autostrăzii A0 București Nord, tronson de 19 kilometri care se apropie de 50% stadiu fizic de execuție, a anunțat marți secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionel Scrioșteanu. Tronsonul dintre DN 1 (București – Ploiești) – Autostrada A3 și DN 2 ar putea fi deschis în decembrie, înainte de termen și doar cu condiția asigurării unei descărcări în DN 2, varianta conexiunii cu descărcare în Drumul Județean 200 la Ștefănești fiind destul de complicată pentru că nu poate prelua traficul. Pe primul lot, A1 – DN 1, CNAIR nu are contract semnat, iar pe Lotul 3 DN 2 – Autostrada Soarelui (8,5 km) contractul cu chinezii ar trebui semnat în câteva zile.

„Autostrada Bucureștiului A0

Stadiul lucrărilor pe Lotul 2 Nord al Autostrăzii Bucureștiului. Pe acest lot din nordul Capitalei, se lucrează concomitent pe toate cele 11 pasaje și poduri, precum și pe toți cei 19 km. Stadiul fizic al lucrărilor pentru acest lot al Autostrăzii Bucureștiului se apropie de 50%, iar mobilizarea celor 1000 oameni prezenți în șantier confirmă angajamentul constructorului UMB de a finaliza și de a da în trafic această lucrare înainte de termen, bineînțeles, cu susținerea Ministerului Transporturilor și, implicit, a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR. Traseul Lotului 2 Nord – A0 se desfășoară între DN1 (în dreptul localității Corbeanca) și DN2 (în dreptul localității Afumați)”, a transmis Scrioșteanu.
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *