Boloş: Voi prezenta în Guvern primul pachet de măsuri privind digitalizarea fiscalităţii

ANAF Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a anunţat luni că va prezenta, săptămâna aceasta, în Guvern, pachetul de măsuri privind digitalizarea ANAF şi un altul referitor la combaterea evaziunii fiscale, scrie Agerpres.

„Săptămâna aceasta, în Guvern, voi prezenta în primă lectură, conform dispoziţiilor domnului prim-ministru, primul pachet de măsuri pentru ceea ce înseamnă digitalizarea ANAF-ului şi a fiscalităţii din România. E o sarcină pe care mi-a dat-o domnul prim-ministru, o duc la bun sfârşit, trebuie să mă conformez ei, dumnealui este şeful Guvernului. Voi veni şi cu pachetul de măsuri, suplimentar, pentru ceea ce înseamnă combaterea evaziunii fiscale, aşa cum domnul prim-ministru a dispus, inclusiv pe zona de infracţionalitate economico-financiară”, a declarat Boloş.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Comentarii

  1. Cea mai mare evaziune o faceti voi, talharilor de neam si tara. Ati tradat romanii si Romania, ati vandut an dupa an din 1989 incoace si tot nu va saturati. Uitati ca omul e trecator pe pamant si vesnic dincolo, in Rai ori in iad. Voi insa ati decis sa fiti alaturi de iuda. Mai aveti insa sansa si timp sa va treziti constiinta si sa realizati ca ceea ce faceti e impotriva Legilor Divine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *