Marfar încărcat cu lemne, deraiat la Balota, pe Magistrala 900 Bucureşti- Timişoara/Circulaţia feroviară este închisă iar călătorii sunt preluaţi cu microbuze

Deraiere BALOTA M 900

Trei vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat astăzi, în staţia Balota din Mehedinţi, pe Magistrala M 900 Bucureşti- Timişoara. Magistrala M 900 este una dintre cele mai neîntreţinute linii de tren din România, zona Balota fiind cunoscută pentru şina degradată.

Deraierea s-a produs în timpul manevrelor pentru cuplarea locomotivei, iar până la deblocarea liniei, CFR Infrastructură asigură preluarea călătorilor cu microbuze pe relaţia Drobeta Turnu Severin – Prunişor : ,,Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația feroviară în stația CF Balota este închisă la această oră, din cauza deraierii, la intrarea în stație, a 3 vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului CERFERSPED. Trenul de marfă are în compunere 26 de vagoane încărcate cu lemne și circula în relația Curtici – Sfântu Gheorghe. Deraierea celor 3 vagoane s-a produs pe linia 4, în timpul manevrelor de cuplare a locomotivei. Personalul de specialitate al SRCF Craiova, prezent la fața locului, va lua toate măsurile care se impun în astfel de situații, pentru intervenția cu utilaje necesare repunerii pe șină a vagoanelor și eliberarea gabaritului, în vederea reluării traficului feroviar în stația Balota.” a transmis CFR Infrastructură.

Sursa FOTO : CFR Infrastructură

Comentarii

  1. Dorim să aflăm proveniența lemnelor (până la pădurea din care au fost tăiate),cantitatea (dacă acestea se corelează… ), calitatea lemnului (incarcatura figurează că lemn de foc iar în realitate este lemn de mobilă de cea mai înaltă calitate).

  2. Al dracu destept mai ești! Ai văzut tu actele? Dacă le vedeai nu puneai întrebări stupide. Direcția Curtici Sfântu Gheorghe ce-ti spune? Ca lemnele întra în tara, deci proveniență e UE. Cat despre ca e lemn de foc și tu ți-l imaginezi “lemn de mobila” :)) eu zic mai bine da mergi sa verifici zacusca ca ți se arde. Plin de specialiști în tara asta…

    • Pe de alta parte e adevarat ca nici tu nu ai vazut actele! 26 de vagoane de lemne nu vin vreodata din UE la noi!!! Nici macar de foc! Iar daca mergea Curtici – Sf Gheorghe, ce naiba sa caute la Tr Severin?

  3. Să înceapă procesul comunismului ! N-a fost bun de președinte , Ceaușescu dar , a fost patriot și nu trebuia înpușcat . Nu s-ar fi ajuns nici la divizarea CFR-ului . În Romania Liberă a fost publicat articolul : Clienți PSD au ciuruit CFR . A fost publicat și articolul : Calea Ferată Rn . – Vilcea – Vilcele . M-au bătut polițiști moldoveni ptr că m-au tilhărit cfr-iști . olteni ! L-am informat pe dn . Gen . Dan Voinea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *