Ionuț Stroe (PNL): Vom cere audierea șefului ASF în cazul creșterii tarifelor RCA/ Trebuie să ne asigurăm că ASF studiază și vine cu propuneri pentru stabilizarea prețurilor

G4Media feb. 7, 2022 0 comentarii
Masini parcate neregulamentar Bucuresti sursa G4

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat, luni, la prânz, în cadrul unei conferințe de presă, că liberalii vor să ceară audierea șefului ASF în privința creșterii tarifelor RCA.

Stroe a transmis că liberalii vor cere audierea acestuia în plenul celor două comisii de buget finanțe ca să se asigure ”că ASF studiază și vine cu propuneri pentru stabilizarea prețurilor”.

  • ”Soluțiile pe care ni le dorim acum țin pe de-o parte de stoparea creșterii prețurilor RCA și pe de altă parte de măsuri care ar putea fi adoptate pentru a preîntâmpina practici similare care au dus la falimentul acestei companii. Vom solicita audierea președintelui ASF într-o ședință comună a celor două comisii de buget finanțe și prezentarea anumitor justificări privind situația prețurilor RCA în acest moment și bineînțeles soluții. Trebuie să ne asigurăm că nu poate fi vorba de lipsă de acțiune în zona energiei și că în momentul de față ASF studiază și vine cu propuneri concrete pentru stabilizarea prețurilor din România”, a declarat Ionuț Stroe.

știre în curs de actualizare 

 

Foto: G4Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.