LIVE Cătălin Drulă, declarații după scandalul accidentului feroviar de la Fetești: Consecința subfinanțării cronice a sistemului feroviar nu e de ieri, e de 30 de ani

G4Media iul. 30, 2021 1 comentarii
Foto: Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor. Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, face, vineri dimineață, declarații despre accidentul feroviar de la Fetești, după ce a stat de vorbă cu reprezentanții companiilor private de transport marfă.

Reamintim că accidentul dintre cele două trenuri de marfă a dat peste cap traficul pe magistrala București-Constanța, iar șoferul locomotivei a fost reținut de polițiști fiindcă se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul accidentului.

Citește și 

Principalele declarații:

  • Dacă până la un punct în condițiile actuale aceste deranjamente pot fi inevitabile, măcar să fie minimizate, să intervină cât mai rapid, să nu fie de ore, ci de 40 min.
  • Au fost luate măsuri și pe partea de aer condiționat, a fost o campanie de reparat pe cât posibil pt aceste vagoane foarte vechi.
  • Vagoanele pleacă prerăcite din depou, astea sunt măsuri luate în special pentru această perioadă. Garniturile sunt însoțite pe cât posibil de electricieni.
  • Consecința subfinanțării cronice a sistemului feroviar nu e de ieri, e de 30 de ani

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii

  1. SE TOT VORBESTE DESPRE FONDURILE EUROPENE SI FOLOSIREA LOR PENTRU PUNEREA LA PUNCT A INFRASTRUCTURII ! SE PARE CA SINT SIMPLE PALAVRE, CACI NU VEDEM NICI O INVESTITIE MAJORA ! TRANSPORTURILE IN AER ! NIMIC DIN CE TREBUIE NU ESTE PUS IN PRACTICA , IN LUCRU ! CE ASTEPTAM ? ADUCEM MUNCITORI STRAINI PENTRU CA NU VREM SA PLATIM ROMANII CU ADEVARATA VALOARE A MUNCII LOR ?
    RUSINE GUVERNULUI ROMANIEI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *