Ministrul Muncii, Raluca Turcan: în primele 3 luni și jumătate ale acestui an, numărul de salariaţi activi a crescut cu 61.274

Redacția apr. 26, 2021 1 comentarii
semnare contract pixabay
Numărul de contracte noi de muncă a crescut cu 107.062 față de perioada anterioară declanșării epidemiei, potrivit informațiile din Registrul General de Evidenţă a Salariaţilor, citate de Raluca Turcan,, ministrul Muncii și Protecției Sociale. De asemenea, numărul de angajatori activi a crescut cu 34.386, față de data de 1 ianuarie 2020, a mai scris ministrul într-o postare pe pagina oficială de Facebook.
În primele 3 luni și jumătate ale acestui an, numărul de salariaţi activi a crescut cu 61.274. Ministrul a promis noi măsuri pentru creșterea ocupării, mai ales în acele zone și județe în care numărul locurilor de muncă este încă foarte mic, iar salariile nu sunt suficient de atractive. “Relansarea economiei, prin creșterea numărului de angajatori și, implicit, a numărului locuri de muncă bine plătite ne va asigura mai multe resurse bugetare pe care să le putem redistribui către cei care au cu adevărat nevoie”, a spus Turcan.
În România, rata şomajului a fost în 2020 de 5%, în creştere față de anul precedent (3,9% în 2019), potrivit Institutului Național de Statistică.

Sursa foto: Pixabay

Comentarii

 1. O zguduie tripleta ITurcan -Catu- Orban!
  Aberații din manualul prostirii poporului!
  Marca TURCAN!
  Zi de zi!
  Picătura chinezească!

  E ca la PNRR!
  Nicio strategie !
  Dar facem!
  Turul cramelor,
  Turul mănăstirilor,
  Piste de biciclete,
  Verde, Verde .bla.bla.
  Fara valoare adăugată!
  Asemănător cu bordurile, panselutele lui Videanu!

  Zero proiecte fezabile!
  Nicio fabrica de vaccin!
  Nicio fabrica de bitum pentru autostrăzile din 2040!
  😃
  Asta cu relansarea relansarii si somaj 5% a o ciozvarta aruncată prostimii!
  Ca sa nu vedem gentuta L. Vuton a D- ministru care innoata in sărăcie!
  Ca sa iasa din foamea exorbitanta a trebuit sa mărească nr. de aparitii tv cu emisiunea: “cat de mult muncim si Nu gândim la ministerulmuncii!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.