Compania aeriană AnimaWings lansează ruta București- Stockholm, de la 1 octombrie. Costul biletelor pe această rută începe de la 73,74 euro

Animawings Sursa foto: Facebook/Animawings

AnimaWings, companie românească deţinută de fraţii Cristian şi Marius Pandel, fondatorii Christian Tour, lansează o nouă rută internaţională: București – Stockholm, potrivit unui comunicat de presă.

„Zborurile sunt disponibile începând de astăzi la vânzare, iar operarea efectivă va începe de la 1 octombrie 2024. Cursa București – Stockholm va fi o rută regulată, cu o frecvență săptămânală de 3 zboruri, iar aeronavele vor ateriza pe aeroportul Stockholm Arlanda. AnimaWings continuă să își extindă rețeaua de destinații, oferind pasagerilor oportunități noi și inedite de a descoperi lumea. Stockholm se adaugă celor cinci noi destinații anunțate de compania aeriană săptămânile trecute – Cluj Napoca, Iaşi, Oradea, Paris (Charles de Gaulle) şi Larnaca. Interesul crescut pentru anumite rute a determinat compania să crească operarea la 9 frecvenţe săptămânale pentru Cluj Napoca începând cu toamna acestui an. În perioada următoare, AnimaWings va continua să introducă destinații noi odată cu lansarea programului de iarnă”, se transmite în comunicat.

„Extinderea rapidă a rețelei noastre de zboruri demonstrează angajamentul nostru continuu de a oferi mai multe opțiuni de călătorie și de a răspunde nevoilor diverse ale clienților noștri”, a declarat Marius Pandel, acționar Animawings.

Toate zborurile vor fi efectuate cu aeronave noi, Airbus 220-300, achiziționate de compania aeriană chiar în acest an. Potrivit companiei, costul biletelor pe această rută începe de la 73,74 euro (ARN-OTP), respectiv 81,3 euro (OTP-ARN), cu toate taxele incluse.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: