O nouă companie ucraineană de software, cu clienți din Fortune 500, intră în România. Caută angajați de la distanță și oferă salarii ce ajung și la 5.000 euro

N-iX Ucraina

N-iX, companie ucraineană de dezvoltare software și outsourcing IT, intră pe piața din România, arată un comunicat de presă a companiei.

Echipa internă actuală a companiei are peste 2.200 de ingineri software, iar compania transmite că fondul abundent de talente din România va asigura o scalabilitate rapidă și o transformare digitală mai rapidă.

Biroul din România al N-iX va funcționa ca un hub tehnologic. De asemenea, compania intenționează să angajeze peste 100 de specialiști IT în următorii doi ani.

Compania deja a publicat oferte de joburi pe site-urile de specialitate, iar majoritatea joburilor puse la dispoziție sunt de la distanță. Salariile pornesc de la 1.900-2.000 euro și ajung chiar și la 5.000 euro.

N-iX caută următorii specialiști în România: Middle Full-Stack TypeScript Engineer; Product Owner; Senior Business Analyst;
Senior Data Governance Specialist; Senior Full-Stack TypeScript Engineer; Senior Full-Stack Engineer; Administrator de baze de date Oracle (DBA) – cu jumătate de normă; Senior Machine Learning Engineer; Administrator mediu de sistem Windows (hibrid, program de lucru flexibil); Specialist în operațiuni de angajare la nivel global; Senior Automated Quality Assurance Engineer cu C++; Senior Java Engineer (cu JavaServer Faces); Senior Full Stack Engineer (Java + React); Senior/Lead Software Development Engineer in Test; Toate locurile de muncă disponibile la N-iX se găsesc pe site-ul companiei.

„Această mutare strategică marchează angajamentul continuu al companiei de a se dezvolta la nivel global, adăugând România la operațiunile sale existente în țări precum Polonia, Ucraina, Columbia, Bulgaria, Marea Britanie, Suedia, SUA și Malta”, arată compania.

N-iX transmite că România, cu o comunitate vibrantă de peste 202.000 de dezvoltatori, devine rapid o piatră de temelie în peisajul tehnologic european. „Acest mediu oferă un bazin vast de talente tehnice și o platformă robustă pentru companii precum N-iX pentru a prospera și a impulsiona inovația”, mai arată comunicatul de presă.

„România este cunoscută pentru dinamismul pieței sale IT și pentru fondul impresionant de talente tehnice”, a declarat Dan Bucureanu, director al N-iX România. „Prin deschiderea noii noastre locații aici, ne propunem să colaborăm mai îndeaproape cu aceste talente remarcabile și să oferim soluții inovatoare clienților noștri globali.”

N-iX este o companie IT ucraineană fondată în Lviv în 2002. În prezent, are peste 2.200 de specialiști în două birouri din Lviv și câte unul în Kiev, Ivano-Frankivsk, Cracovia, Wroclaw, precum și într-unul din Medellin, Columbia. Înainte de invazia la scară largă a Rusiei, N-IX plănuia să deschidă birouri și în Dnipro, Harkov și Vinnytsia. Din prima zi a războiului, compania și-a relocat majoritatea angajaților în regiuni mai sigure și a continuat să funcționeze. Compania oferă soluții în domeniul ingineriei software, al tehnologiei cloud, al analizei datelor, al software-ului încorporat, al internetului obiectelor, al învățării automate și altele. N-iX transmite că are clienți întreprinderi de top din industrie și companii Fortune 500.

Amintim că anul trecut compania ucraineană de consultanță IT SoftServe a deschis primul birou în România și s-a extins rapid.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

  1. Salarii de 2000 – 5000 de euro si posibilitatea sa te concedieze in 3 luni fara nici o explicatie. Adica nu iti mai gaseste proiect.

Comments are closed.

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.