O firmă românească de software anunță că lansează o nouă soluție AI de automatizare a procesului de aprobare a facturilor

Facturarea electronică

Neurony, o firmă românească de software anunță că lansează o nouă soluție AI de automatizare a procesului de aprobare a facturilor.

Platforma se integrează cu soluții ERP și cu sistemul e-Factura, folosind inteligența artificială (AI) și tehnologia OCR (Optical Character Recognition) pentru a compara automat valorile facturate cu cele din contracte și documentele justificative. Aceasta oferă o soluție modernă în special companiilor din sectoarele construcțiilor, manufacturing și retail, ajutându-le să reducă riscurile financiare și să optimizeze fluxurile operaționale.

De asemenea, soluția oferă funcționalități suplimentare pentru companiile de construcții, precum digitalizarea avizelor de însoțire și alocarea semi-automatizată a consumurilor la centrele de cost.

“Utilizând Aprobare-Facturi.ro, companiile pot evalua cu ușurință facturile printr-o verificare retroactivă, așa cum au făcut deja două companii care au descoperit plăți eronate în valoare totală de 40.000 de euro în decurs de doar șase luni de audit automatizat” transmite compania.

Neurony estimează că, în următorii doi ani, platforma va aduce valoare semnificativă pe piață pentru a atinge un ARR (Annual Recurring Revenue) de 2 milioane de euro. În prima fază, extinderea va fi concentrată pe piața locală, iar în următoarele șase luni, compania va începe să vizeze piețe similare din Europa și SUA.

În ceea ce privește atragerea de finanțare suplimentară, compania va căuta să se adreseze comunității de investitori abia după ce va atinge Product Market Fit (PMF). „Decizia de a atrage finanțare va depinde de dimensiunea problemelor pe care le identificăm și le rezolvăm, precum și de validarea produsului ca fiind product market fit,” a declarat Emil Muthu, CEO al Neurony Solutions.”

Neurony este o companie românească de dezvoltare software, specializată în crearea de aplicații web, care a contribuit la dezvoltarea platformelor ialoc, Yarooms și Jobful

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.