Compania britanică de software The Access Group dublează dimensiunea centrului de la Timișoara

Access Group Timișoara

Compania britanică de software The Access Group, care a deschis anul trecut un Centrul Global pentru EMEA la Timișoara, dublează acum dimensiunea centrului.

Biroul din România, care a fost deschis în mai 2023, și-a extins operațiunile și a crescut cu 145%, de la 452 de angajați la 1.106. Cele 654 de noi roluri au fost create în mai multe departamente, inclusiv succesul angajaților, marketing, vânzări, produse și inginerie, succesul clienților și experiența clienților, suport și finanțe.

Comentând asupra creșterii, Radu Giju, managing director la The Access Group în România, a declarat: „Succesul Centrului după doar un an și jumătate este incredibil, iar echipele noastre în creștere reflectă abilitățile și potențialul bazinului de talente locale aici în România”.

Access a stabilit, în ultimele 18 luni, relații cu Universitatea Politehnică din Timișoara și cu Universitatea de Vest din Timișoara, ajutând studenții în dezvoltarea competențelor digitale și a carierei.

Access a înființat, de asemenea, o Academie digitală în Timișoara. Echipa Early Careers sprijină 32 de absolvenți din România, inclusiv 23 de ingineri software absolvenți și nouă ingineri QA absolvenți.

The Access Group este furnizor de software de gestionare a afacerilor pentru organizațiile de pe piața medie și cu sediul central în Loughborough. The Access Group este prezent în oraşul din vestul României din anul 2019, după achiziționarea firmei Intelligent Software Systems (ISS), fondată în 2005.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.