Doly-Com Distribution, unul dintre principalii procesatori de carne din România, a făcut investiții peste 28 de milioane de euro pentru a-și crește capacitatea de producție și a moderniza liniile de procesare. Compania și-a extins operațiunile, a inaugurat o nouă fabrică, un depozit frigorific automatizat și primul său magazin propriu, consolidându-și astfel poziția pe piața locală.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

- articolul continuă mai jos -

Investiții în tehnologie

În ultimii ani, Doly-Com Distribution (DCD) a implementat un amplu proiect de modernizare și extindere, ceea ce i-a permis să crească producția de carne cu 25% în 2024, ajungând la 100 de tone pe zi, scrie euromeatnews.com.

Noua fabrică a companiei dispune de linii moderne pentru procesarea porcului, vitelor și oilor, precum și de echipamente avansate pentru porționare, ambalare și producția de specialități fierte și afumate.

Analize Economedia

studenti, universitate, academie, absolventi
Piața de curierat, România, Cargus, Sameday, Fan Courier, Profit net, Cifră de afaceri, Pachet
Fermier cu legume
Linie asamblare uzina Dacia Mioveni (4)
Imagine apa piscină
Job, căutare de job, șomeri, tineri șomeri
Knauf Insulation, fabrica vata minerala sticla
George-Simion-Nicusor-Dan (1)
Steaguri Romania si UE
bani, lei, finante, bancnote, euro, 5 lei
bec iluminat, becuri
piata auto, uniunea europeana, romania
recesiune
sua dolari drapel ajutor steag flag us bani karolina-grabowska-4386425
Piata 9 restaurant
recesiune
tineri programatori foto
Corinthia
criza de ouă din SUA
2265634-800x534
retea electrica - Transelectrica
digitalizare, calculator, cod, programare
statele unite, sua, washington, china, beijing, putere, geopolitica, razboi economic comercial, sanctiuni economice
antreprenoare, femeie, business, tech
tineri joburi IUF- The International University Fair
parc nufarul
economie razboi bani
romania germania
Concedieri scaderi economie
industrie forta de munca somaj industrial uzina fabrica manufactura muncitor muncitor necalificat

„Din 2021 până în 2023, am investit 28 de milioane de euro pentru a extinde și moderniza unitatea de producție. Noua fabrică include o linie pentru procesarea porcului cu o capacitate de 400 de jumătăți de carcasă pe oră și 11 linii de porționare și ambalare pentru carne de porc, vită și oaie. De asemenea, avem trei linii dedicate specialităților fierte și afumate, cum ar fi cârnații și salamul, obținute printr-un proces special de afumare care conferă un gust distinct”, a declarat Iulian Căzăcuț, Manager Strategie-Dezvoltare al companiei.

În 2024, DCD a început construcția unui depozit frigorific de 1.500 de tone, complet automatizat, care va deveni operațional în acest an. Acesta va integra un sistem logistic autonom pentru transportul și depozitarea paleților.

Extinderea rețelei

Compania a inaugurat, de asemenea, o stație de carburanți cu restaurant la intrarea în fabrica sa din comuna Roma, județul Botoșani. Aici, clienții pot găsi preparate realizate direct în bucătăria restaurantului, precum sandvișuri proaspete, leberkase, bockwurst, mici, hamburgeri și ciolan de porc la rotisor.

Un alt pas important a fost deschiderea primului magazin propriu, unde sunt disponibile produse din gamele Chef de gătit, Chef de Grill, Kravys, Carpathian Beef și DCD Gourmet. Magazinul oferă peste 150 de sortimente de carne proaspătă și preparate tradiționale, de la mici și cârnați până la specialități fierte și afumate.

„Urmează noi investiții pentru extinderea capacității de congelare, diversificarea portofoliului de produse și implementarea unor soluții sustenabile”, a adăugat Căzăcuț.