760 de noi dosare au fost acceptate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice

casa panouri solare fotovoltaice Sursă foto:Pixabay

760 de noi dosare au fost acceptate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice, anunță Administraţia Fondului pentru Mediu. Instituția a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic și Rabla Plus, în urma ședinței comitetului de Avizare din 21 iulie.

În cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice a fost publicată o nouă listă care conține 760 dosare acceptate. Pentru Programul Rabla Clasic au fost acceptate 290 dosare pentru 635 autovehicule și 7 motociclete. De asemenea, au fost publicate și 2 contestații aprobate pentru 6 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 124 dosare pentru 195 autovehicule electrice, dintre care 159 pur electrice și 36 electrice hibride și 4 contestații aprobate pentru 17 autovehicule electrice, dintre care 14 pur electrice și 3 electrice hibride.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic și Rabla Plus.

 

Sursă foto:Pixabay

Comentarii

  1. Poate cineva din Guvern sau Justitie face lumina cum functioneaza AFM. Este inadmisibil ca programele Casa Voltaica care inseamna ca un numar bun de consumatori de electricitate isi reduc substantial dependenta de sistemul national si chiar devin “producatori” de energie erlectrica este implementat in asemenea ritm. Ce parere are domnul ministru al Mediului de aceasta subunitate aflata in subordinea domniei sale? Ce masuri a luat ca sa accelereze rezolvarea dosarelor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *