Autostrada Bucureștiului: UMB a avut un progres-fulger de 15% în iunie pe Lotul 2 Corbeanca – Afumați și a ajuns la 70% execuție după doar un an / Luni încep lucrările la pasajul peste A3 București – Ploiești, iar șoferii vor fi deviați de pe un sens pe altul

Autostrada A 0 Lot 2 UMB

Constructorul român UMB începe lucrările pentru montarea grinzilor la nodul rutier de la intersecția Autostrăzii A0 Nord cu Autostrada A3 București – Ploiești, iar sensul către Ploiești de pe A3 va fi închis pentru aproximativ 2 luni cu devierea circulației pe Calea II, Ploiești – București. Anterior, în mai și iunie, UMB a montat grinzile pasajului cu restricții pe sensul Ploiești – București (detalii aici).

Potrivit raportării CNAIR, pe lotul 2 Corbeanca (DN 1) – Afumați (DN 2), UMB a avut un progres de 15% în iunie și a ajuns la 70% execuție.  Lotul cu o lungime totală de 19 kilometri ar putea fi deschis (parțial) în septembrie, în funcție de asigurarea descărcării în Drumurile Județene DJ 200 sau Dj 100 în zona Ștefănești (jud. Ilfov).

Lucrările cu restricții la nodul rutier de la km 19 încep de luni, 3 iulie, și durează 60 de zile, a transmis CNAIR.

„Începând de luni, 03.07.2023, se închide traficul rutier pe A3, calea I (sensul București – Ploiești), sectorul cuprins între km. 18+700 și km. 19+300!  Restricția este instituită în vederea execuției lucrărilor de racordare a bretelelor nodului rutier la A3 și montarea tablierului metalic pe pasajul A0. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 60 de zile, în această perioadă traficul rutier fiind deviat pe calea II (sensul Ploiești – București). Pe sectorul unde va fi deviat traficul, calea II (sensul Ploiești – București), viteza de circulație va fi limitată la 40km/h”, arată un comunicat CNAIR.
În aprilie, la aproape 50% execuție, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu avansa luna august pentru inaugurare, dar fără a explica soluțiile concrete pentru descărcarea în DN 2 sau Drumurile Județene (detalii aici).

Comentarii

 1. “progres-fulger de 15% în iunie ?”
  Ce gluma cu autostrazile astea!
  De la A3 la A2 cand e gata cu conexiunea?
  Zi-le Grindi&Pistol!
  Se mai judeca lotul Pietroasele -Buzau?
  Ați pierdut si banii din PNRR!😡
  De la Dumbrava la Mizil pe A 7 se mai face ceva?
  A, un ciot!
  Am înteles!
  Nu sunteti capabili!😶

 2. Mădălinuței nu-i plac comentariile mele , drept pentru care , nu sunt acceptate pentru a fi publicate . RUȘINE MĂDĂ- lină la minte !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *