Lanţul finlandez de restaurante Hesburger deschide încă două localuri în România, pe Aeroportul Otopeni și în Brăila

Restaurant Hesburger din Riga Sursă foto: Wikimedia Commons/Ralf Roletschek

Lanţul finlandez de restaurante cu servire rapidă Hesburger a intrat anul acesta pe piaţa din România cu primul restaurant la Râmnicu Vâlcea, iar acum le-a deschis și pe următoarele două, pe Aeroportul Otopeni și în Brăila Mall, luni 12 august, respectiv joi, 15 august.

Noul restaurant din incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă din orașul Otopeni, adiacent Bucureștiului, este francizat, a precizat luni Hesburger într-un comunicat de presă. Valoarea acordului de franciză nu a fost dezvăluită.

„Avem mare încredere în acest parteneriat prin deschiderea noului restaurant și că de acum încolo vom opera într-un terminal important cu un flux mare de pasageri”, a declarat Ieva Salmela, director de dezvoltare și marketing internațional la Hesburger.

În Brăila, noul restaurant este amplasat în zona food court a Brăila Mall, oferind același meniu ca și cel din Râmnicu Vâlcea.

În luna mai, Hesburger a deschis primul său restaurant din România, situat în sudul orașului Râmnicu Vâlcea, în urma unei investiții de 300.000 de euro. Salmela a declarat atunci că societatea intenționează să investească peste 8 milioane de euro pentru a deschide zece noi restaurante în primul an de activitate în România.

Cu o istorie de peste 50 de ani, Hesburger operează în nouă țări și are peste 8.700 de angajați. În 2023, veniturile tuturor restaurantelor Hesburger au ajuns la 458 de milioane de euro.

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia: