Bluehouse Capital vinde magazinul Eva din centrul Bucureștiului într-o tranzacție evaluată la 8 milioane de euro  

magazin eva Sursa foto: SVN

Bluehouse Capital a vândut spațiul fostului magazin Eva din centrul Bucureștiului către un investitor local, într-o tranzacție evaluată la aproximativ opt milioane de euro, transmite compania de consultanță imobiliară SVN Romania, care a intermediat tranzacția.

Spațiul fostul magazin Eva este amplasat în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Magheru, și se întinde pe o suprafață închiriabilă de aproximativ 1,700 de metri pătrați, închiriată către Mega Image.

”Observăm un apetit crescut din partea investitorilor medii și mari pentru proprietăți închiriate pe termen lung de către operatorii din segmentul food – retail și analizăm multiple alte oportunități pentru portofoliul nostru de investitori. Marile lanțuri internaționale de retail, dar și jucătorii autohtoni vor continua să se extindă în anii următori cu sute de noi magazine, segmentul de retail stradal, dar și cel al parcurilor de retail urmând să ofere randamente ridicate investitorilor și proprietarilor”, a declarat Eduard Beuran, SVN Romania.

Casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen a acordat consiliere juridică companiei Bluehouse Capital, în timp ce casa de avocatură ONV LAW a oferit asistență juridică cumpărătorului.

Bluehouse Capital a fost implicat în dezvoltarea, achiziționarea și vânzarea mai multor proiecte imobiliare reprezentative din România, printre care proiectele de birouri Expo Business Park, City Gate, Olympia Tower, Victoria Center și Astoria Business Center.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale Economedia:

Comentarii

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.