One United Properties a deschis un birou de vânzări pentru toate proiectele sale în ansamblul One Floreasca City

One Sursa foto: One United Properties

One United Properties a deschis One Sales Center în cadrul ansamblului One Floreasca City. De acum înainte, One Sales Center devine principalul birou de vânzări pentru toate proiectele companiei, atât cele finalizate, cât și cele în curs de dezvoltare sau proiectare.

Situat la One Mircea Eliade, pe Calea Floreasca 159-165, T3, la parter, noul birou de vânzări al dezvoltatorului este conceput pentru a oferi o experiență unică oricui intervine. Spațiul este amenajat de echipa de designeri de la Lemon Interior Design.

Centrul găzduiește o expoziție de modele arhitecturale la scară care ajută vizitatorii să creeze o perspectivă realistă a viitoarei lor reședințe. În plus, aceste modele 3D pot fi accesate și prin prezentări de tur virtual.

„One Sales Center surprinde perfect conceptul de stil de viață pe care îl promovăm în evoluțiile noastre. Este locul care ne va permite să oferim potențialilor clienți o experiență unică de interacțiune și vânzări. Folosind tehnologii moderne, echipa noastră de brokeri poate satisface cererea clienților, oferindu-le cele mai avantajoase soluții cu o mai bună anticipare a viitoarelor dezvoltări One United Properties”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Pe lângă spațiile special amenajate pentru consultanță și întâlniri, One Sales Center oferă și zone de relaxare cu bar funcțional, cafea de specialitate de cea mai bună calitate, bucătărie proprie, showroom-uri și o terasă.

One Floreasca City combină într-un ansamblu arhitectural contemporan o componentă rezidențială – One Mircea Eliade, o clădire de birouri – One Tower și o zonă comercială.

Sursa foto: One United Properties

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *