Criza de cablaje provocată de invazia rusă a Ucrainei creează probleme industriei auto germane

audi masina auto Sursa Foto: Pexels.com

Producătorii de automobile se luptă să obțină cablaje cruciale – folosite pentru a organiza kilometri de cabluri în interiorul vehiculelor – deoarece furnizorii din vestul Ucrainei au fost blocați de invazia rusă, forțându-i să reducă producția.

Mai multe mărci ale grupului Volkswagen, Audi, Porsche și VW, reduc producția în Germania, deoarece livrările de piese din Ucraina se epuizează. Audi, de exemplu, reduce producția la fabricile sale din Ingolstadt și Neckarsulm, deoarece livrările se epuizează cablajele de sârmă produse în Ucraina.

Producția de modele A4 și A5 la uzina Audi din Ingolstadt, Germania, poate fi suspendată în perioada 7-11 martie. În Neckarsulm, producția de modele A6 și A7 poate fi întreruptă în perioada 7-18 martie. Reduceri suplimentare de producție sunt predispuse să fie observate, scrie Autorecent.com.

Și BMW Group oprește producția la fabricile din München și din Dingolfing, ambele Germania, săptămâna viitoare, precum și producția la fabrica Mini a grupului din Oxford, Anglia.

Mercedes-Benz se așteaptă să reducă producția la unele dintre fabricile sale europene, deoarece livrările de piese produse în Ucraina sunt scurte.

Sursa Foto: Pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *