Dacia Plant, producător românesc de suplimente naturale și vitamine, a fost cumpărat de Ceres Pharma, o companie farmaceutică cu sediul în Belgia

dacia plant facebook

Ceres Pharma, o companie farmaceutică cu sediul în Belgia anunță a ajuns la un acord pentru achiziția firmei românești Dacia Plant.

Achiziția Dacia Plant reprezintă un pas important în dezvoltarea ulterioară a Ceres Pharma în Europa Centrală și de Est, se arată într-un comunicat al companiei.

Ceres Pharma este activă în dezvoltarea și distribuția de medicamente, dispozitive medicale, biocide, produse cosmetice, suplimente alimentare calitative și preparate farmaceutice în Benelux și în Europa Centrală și de Est.

Dacia Plant se ocupă cu producția și distribuția de suplimente alimentare naturale și vitamine calitative și inovatoare. Anul trecut, a avut o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro în 2021.

“Sunt foarte bucuros că am ajuns la un acord cu Dacia Plant. Cererea de produse naturale este în creștere peste tot. Cu Dacia Plant ne vom consolida poziția în România și ne putem întări portofoliul de produse în afara României cu o gamă largă de produse naturale de fitoterapie”, a declarat Mario Debel, CEO al Ceres Pharma.

Fondatorii și co-CEO Călin Ioan Ianta și Radu Ionescu Heroiu vor rămâne în continuare în board. 

“Suntem încântați să facem parte dintr-un grup internațional puternic, dinamic și cu o creștere rapidă, cum este Ceres Pharma. Împreună, vom putea vinde produsele noastre de Fitoterapie Naturală și noile produse inovatoare din portofoliu în alte țări din Europa de Vest, Centrală și de Est.”, spune Călin Ioan Ianta, co-CEO al Dacia Plant.

Sursa foto: Facebook/Dacia Plant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *