A doua etapa a programului Rabla pentru Electrocasnice începe luni: Se pot lua vouchere pentru laptopuri și tablete

Redacția dec. 9, 2022 1 comentarii
computer, laptop, IT

Persoanele fizice se pot înscrie în a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor pentru laptopuri și tablete, începând de luni, 12 decembrie 2022, ora 10:00, anunță Administrația Fondului pentru Mediu.

Bugetul celei de-a doua etape este de 10 milioane de lei, iar selecția voucherelor se face în perioada 12 decembrie 2022, ora 10:00 – 16 decembrie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.
În a doua etapă, se acordă vouchere pentru achiziționarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, mai precis: 500 de lei pentru laptopuri și 300 de lei pentru tablete.

Perioada de derulare a unei etape de selecție a voucherelor este de 5 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective. După finalizarea etapei sau după epuizarea bugetului, va avea loc ședința Comitetului de Avizare prin care vor fi validate voucherele rezervate.

După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanții se vor prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit.

Persoana fizică care a selectat un voucher în prima ediție și ulterior nu l-a utilizat, nu mai poate selecta un voucher pentru aceeaşi categorie pe parcursul aceluiaşi an calendaristic.

De asemenea, persoana fizică care a beneficiat deja de un voucher dintr-o categorie nu mai poate beneficia de acelaşi tip de voucher pe parcursul aceluiași an calendaristic.

Sursa foto: Pixabay

Comentarii

  1. Bun găsit ce trebuie să fac ptr a beneficia de vaucer rabla leptop.Nu am beneficiat personal până în momentul de față de nici un sprijin de la tara mea unde m-am născut și am crescut!Sunt fără muncă, problemele cu sănătatea,și nici ajutor social nu benefiez!Vă mulțumesc mult pentru susținerea acordată!Faptul căci am o vârsta de 53 de ani și este dificil de a găsi de lucru, m-am gândit să încerc de am face propria mea activitate! Mi-ar plăcea dacă aș putea fi susținută de tara mea și de statul Român! Mii de mulțumiri pentru susținerea acordată,cu ajutorul acestui program Sper căci nu este târziu ptr as op licita de a beneficia și eu de vaucer!Mii de mulțumiri anticipat și cu speranța că voi putea beneficia de această posibilitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *