Accor a semnat un acord de management pentru un hotel ibis Styles, dezvoltat de Kronstadt în Brașov

ibis Sursa foto: Accor

Accor își extinde portofoliul în România și a semnat un acord de management cu Kronstadt Hotel pentru deschiderea unui nou ibis Styles în Brașov. Hotelul va fi al șaselea sub acest brand care se va deschide în țara noastră și își va întâmpina primii oaspeți la începutul anului 2024.

Noul ibis Styles Brasov va avea 126 de camere, un restaurant la parter cu bar și o terasă exterioară, deschisă pentru oaspeții hotelului. O sală de conferințe modernă și modulară de aproximativ 400 mp va găzdui diferite evenimente.

Hotelul va face parte dintr-un proiect de tip mixed-use, ce cuprinde și o componentă rezidențială, cu spații comerciale și destinate serviciilor, la parter, care le vor oferi oaspeților confort și accesibilitate.

„Venirea ibis Styles la Brașov – unul dintre brandurile cele mai dinamice, contemporane și orientate către design din portofoliul Accor – este o veste excelentă, atât pentru grup, cât și pentru oraș. Avem mare încredere în proiect, deoarece permite călătorilor să experimenteze stilul de viață al unei comunități tinere și să simtă atmosfera unui oraș energic și creativ. Odată cu extinderea domeniului schiabil, deschiderea aeroportului și diversificarea vieții culturale, pe care o va aduce inaugurarea noii Săli Polivalente, Brașovul are o ocazie uimitoare de a-și consolida atractivitatea și de a deveni capitala sporturilor de iarnă și a turismului românesc”, spune Cătălina Roșu – Director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

Deschiderea hotelului este programată pentru începutul anului 2024, la timp pentru inaugurarea noii Săli Polivalente din Brașov. Hotelul va fi operat de grupul Accor printr-un acord de management.

„Adăugarea unei componente de ospitalitate la proiectul nostru mixt din Brașov este un mare plus pentru zonă, deoarece îi aduce vitalitate, o face mai deschisă și mai primitoare. Ibis Styles este un brand excelent pentru noi. Ne permite să îmbrățișăm o temă și să construim un design îndrăzneț și creativ în jurul ei, pentru a le împărtăși oaspeților și comunității valorile noastre. Mai mult decât atât, parteneriatul cu Accor este o garanție pentru servicii hoteliere profesionale, și entuziaste, care au grijă de oaspeți, precum și de comunitate și de mediu”, spune reprezentantul companiei investitoare, Kronstadt Hotel.

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Sursa foto: Accor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *