Accor, cu 10 hoteluri în dezvoltare în România, a numit-o pe Maria Drăgulin director de dezvoltare pentru România, Bulgaria, Moldova și Cehia

Redacția feb. 21, 2022 0 comentarii
1-Maria-Dragulin--Accor Director of Hotel Development

Accor a numit-o pe românca Maria Drăgulin în funcția de Director of Hotel Development pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă. Maria Drăgulin va consolida portofoliul de hoteluri din zonă și va sprijini partenerii Accor în identificarea și stabilirea brandurilor și a conceptelor potrivite pentru hotelurile lor.

Maria Drăgulin are peste 22 de ani de experiență în turism, perioadă în care a lucrat în hoteluri internaționale precum Novotel, InterContinental, Hilton sau Vienna International. Timp de mai bine de 11 ani, a deținut funcția de director general în mai multe hoteluri internaționale din București.

Ea a făcut parte din echipa de deschidere a Novotel Bucharest City Centre, iar echipa Accor este încântată să o aibă din nou alături în noul său rol și să dezvolte în continuare prezența grupului în regiune. Maria Drăgulin este absolventă de Management și Turism și beneficiază de numeroase specializări și certificări recunoscute la nivel internațional în domeniul ospitalității.

“Mă bucur să mă întorc în familia Accor, acum cu o nouă provocare, de la operațiuni la dezvoltare, să interacționez cu oameni inspirați, de la arhitecți și designeri la experți în domeniul juridic, să întâlnesc oameni cu așteptări diferite, entuziasm și pasiune pentru hoteluri. Mă angajez să colaborez pe termen lung cu potențialii parteneri Accor, pentru a crea o experiență autentică pentru viitoarele călătorii ale oaspeților noștri”, spune Maria Drăgulin Director de Dezvoltare Hotelieră pentru Accor în România, Bulgaria, Moldova și Cehia.

Accor are un plan de dezvoltare solid în România pentru următorii ani, cu 10 noi hoteluri deja anunțate, care vor aduce peste 1.000 de camere noi pe piață. Pe termen mediu, Accor va pune pe harta României branduri hoteliere noi și surprinzătoare, precum Swissôtel, Novotel Living, Tribe și Adagio. De asemenea, grupul își consolidează prezența în orașe cheie precum București, Brașov și Sibiu.

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Sursa foto: Accor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *