Adrian Criț, directorul STB: Am pus pe site-ul companiei anunț pentru angajarea de șoferi/ Situația financiară a companiei este grav afectată după aceste cinci zile și ne vom afla în imposibilitatea plății salariaților. Cei care nu vin la muncă sunt responsabili de acest lucru

Adrian Crit, director STB, Societatea de Transport Bucuresti Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Adrian Criț, directorul STB, a declarat luni dimineață că a fost postat pe site-ul companiei un anunț de angajare pentru șoferi. Acesta a mai spus că situația financiară a companiei este grav afectată după aceste cinci zile de grevă și că se va afla în imposibilitatea plății salariaților, cei care nu vin la muncă fiind responsabili:

“Am pus pe site-ul companiei anunț pentru angajarea de șoferi pentru a suplini lipsa șoferilor. Transportul trebuie reluat”, a declarat Criț în conferință de presă.

“Prin manipularea unor lideri se dorește doar demisia mea. Din păcate situația financiară a companiei este grav afectată după aceste cinci zile și ne vom afla în imposibilitatea plății salariaților. Cei care nu vin la muncă sunt responsabili de acest lucru (…) Forma de protest este ilegală. De cinci zile se încalcă legea. Salariații care își desfășoară activcitatea sunt amenințați. Există înregistrări, imagini, organele de cercetare penală își vor face datoria”, a mai transmis șeful STB.

Întrebat câte vehicule au ieșit pe traseu luni, Criț a declarat:

“În traseu sunt circa 180 de vehicule, un procent de circa 24% din vehicule se află pe traseu. Majoritatea sunt vehicule din transportul electric, sunt oamenii care au înțeles cu ce ne confruntăm. Le mulțumesc din suflet vatmanilor și șoferilor de troleibuze care au ieșit pe traseu”, a mai spus Adrian Criț, șeful STB.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *