AFM anunță că Programul Iluminat Public va începe din 19 august 2022

LED-Street-Light, iluminat public

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) anunță că Programul Iluminat Public va începe pe 19 august 2022, potrivit unui comunicat de presă al instituției. Bugetul alocat sesiunii de finanțare este de 500 milioane lei.

Unitățile administrativ-teritoriale îți vor putea conturi începând de pe 16 august pentru înscrierea în cadrul Programului Iluminat public aferente sesiunii din anul 2021 rămân valabile şi pot fi accesate pentru depunerea cererilor de finanţare şi în cadrul acestei sesiuni.

„Ulterior, începând cu data de 19 august 2022, ora 10:00, solicitanţii vor depune cererile de finanţare, împreună cu documentaţia aferentă, în aplicaţia informatică prin intermediul conturilor de utilizator create”, se menţionează în comunicatul de presă.

Finanţarea se acordă în procent de maximum 100% din cheltuielile eligibile ale unui obiectiv de investiţie şi în limita sumelor ce pot fi acordate pentru fiecare categorie de solicitanţi.

Programul se adresează unităţilor administrativ-teritoriale organizate la nivel de comună, oraş sau municipiu care pot beneficia de fonduri până la maximum 50 milioane lei, în funcţie de categoria unităţii administrativ-teritoriale

Sursa foto: Romaniansmartcity.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *