Alexandrion Group a cumpărat distribuitorul de băuturi Cavaway Cyprus

Nawaf Salameh

Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România, cu o rețea de distribuție ce acoperă peste 50 de țări la nivel mondial, a anunțat că la data de 30 august 2022 a achiziționat 100% din acțiunile companiei cipriote Cavaway Ltd, cu sediul în Larnaca, scrie Phileleftheros, potrivit Rador.

Această achiziție vine după ce Alexandrion Group a achiziționat inițial un pachet majoritar de acțiuni la Cavaway în 2019. În același timp, se consolidează și mai mult prezența grupului în regiunea extinsă a Mediteranei de Sud-Est, precum și poziția de lider în acest sector.

Achiziția Cavaway creează un nou grup dinamic, cu o bază de capital îmbunătățită, o prezență fizică globală, cu resurse umane cu experiență și o bază internațională extinsă de clienți, se arată într-un comunicat al companiei. De asemenea, plasează Grupul Alexandrion într-o poziție puternică pentru a obține o nouă cotă de piață, mai mare, aducând valoare semnificativă clienților, partenerilor și angajaților săi.

Nawaf Salameh, președintele fondator al Alexandrion Group, a declarat: „Achiziția Cavaway marchează recunoașterea evoluției de succes a companiei și angajamentul real al Alexandrion Group de a susține în continuare această evoluție, astfel încât să continue să se dezvolte și mai dinamic. Aceste inițiative sunt, de asemenea, necesare într-un mediu extrem de competitiv care evoluează într-un ritm rapid. În plus, Cavaway nu numai că își continuă activitățile în Cipru cu aceeași calitate și profesionalism care au contribuit la consacrarea acesteia, dar, în același timp, obține acces la un „vehicul” global de oportunități și perspective de creștere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *