Amazon va introduce reclame la Prime Video în SUA la începutul anului viitor/ Clienții care nu vor reclame vor plăti 2,99 dolari în plus

Redacția sept. 23, 2023 0 comentarii
amazon prime

„Pentru a continua să investim în conținut atractiv și pentru a continua să creștem această investiție pe o perioadă lungă de timp, începând cu începutul anului 2024, emisiunile și filmele Prime Video vor include reclame limitate”, a precizat compania într-o postare de vineri.

Amazon a precizat că intenționează să aibă „semnificativ mai puține reclame decât televiziunea liniară și alți furnizori de streaming”.

Prime Video se va alătura acum serviciilor de streaming rivale, inclusiv Netflix, Max, Hulu și Disney+, care se bazează pe publicitate. Opțiunile susținute de reclame nu numai că oferă consumatorilor o opțiune mai ieftină, pe măsură ce lista aplicațiilor de streaming crește, dar aduc și o sursă suplimentară de venituri.

Companiile de media, în special, au încercat o varietate de modalități de a face afacerea de streaming profitabilă, de la publicitate la măsuri drastice de partajare a parolelor și până la reducerea costurilor.

Netflix a schimbat direcția la sfârșitul anului trecut și a început să ofere un abonament mai ieftin, cu suport publicitar. Netflix a adoptat cu greu publicitatea, dar, pe măsură ce creșterea numărului de abonați a încetinit, compania a instituit această opțiune în încercarea de a crește veniturile.

Foto: Amazon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *