Americanii de la Black Sea Oil & Gas afirmă că sunt pregătiți să crească cu 25% producția de gaze din Marea Neagră / Compania vrea investiții în energie regenerabilă offshore

BLACK-SEA-OIL-AND-GAS-top-banner-e1554151908878 Foto: globuc.com

Compania americană Black Sea Oil & Gas, deținută de fondul de investiții Carlyle, este pregătită să crească producția din câmpul Midia din Marea Neagră în funcție de cerere, în condițiile în care România și-a umplut deja instalațiile de stocare pentru iarnă, spune directorul general Mark Beacom, scrie Bloomberg.

„Suntem foarte bucuroși că producția a depășit estimările noastre și suntem pregătiți să o creștem cu aproximativ 25%”, a spus Beacom la o conferință la București. „Avem sprijinul pentru această creștere din partea partenerului nostru Engie, care cumpără gazul, dar și din partea operatorului de rețea Transgaz. Orice producție suplimentară va fi pusă pe piața reglementată”, a mai afirmat el.

BSOG avansează, de asemenea, cu un plan de investiții în energie regenerabilă offshore, legat de dezvoltarea sa de gaze de la Midia, în așteptarea aprobărilor de reglementare și a legislației.

Foto: globuc.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *