Apple organizează evenimentul său anual pe 14 septembrie, la care sunt aşteptate noi iPhone-uri

Apple, Tim Cook Foto: Apple

Apple a trimis marţi invitaţii presei, anunţând că evenimentul său anual va avea loc pe 14 septembrie, la acesta fiind aşteptate noi iProne-uri, transmite CNBC, citat de news.ro.

Compania ar mai putea anunţa un nou Apple Watch şi noi modele AirPod.

Apple lansează Apple Watchuri o dată pe an, în timp ce pentru AirPoduri vor avea loc revizuiri, după ultima actualizare care a avut loc în 2019.

Lansarea va fi transmisă pe website-ul Apple. Compania a organizat evenimente de lansare virtuale de la începutul pandemiei, în 2020.

De obicei, Apple lansează iPhone-urile noi în septembrie. Anul trecut însă, din cauza pandemiei, Apple a lansat modelul iPhone 12 în octombrie. Evenimentul din septembrie a fost folosit în schimb pentru prezentarea Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, iPaduri noi şi a serviciilor Apple One.

Este posibil ca Apple să procedeze la fel şi în acest an. Compania urmează să actualizeze în această toamnă modelele MacBook Pro şi iPad, cel puţin dacă va respecta programul anual. Dar nu este clar dacă acestea vor fi lansate la acelaşi eveniment ca şi iPhone.

Iphone-urile din acest ar vor semăna probabil cu modelele anului trecut.

Foto: Apple

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *