Apple va cere angajaților din SUA să se reîntoarcă la birou din 11 aprilie

Apple Sursă foto: Unsplash

Apple a anunțat că va chema angajații la birourile din SUA din 11 aprilie, transmite Reuters. Compania a încercat să readucă angajații la birou din iunie anul trecut, dar a amânat reîntoarcerea de mai multe ori, deoarece cazurile de COVID-19 au crescut până în toamna și iarna anului 2021.

Angajații vor trebui să lucreze de la birou cel puțin o zi pe săptămână până pe 11 aprilie, potrivit raportului, care citează un mesaj trimis de directorul executiv Tim Cook.

Mesajul spune că după 11 aprilie, timp de trei săptămâni, angajații vor trebui să lucreze de două ori pe săptămână de la birou și din 23 mai, cel puțin trei zile pe săptămână.

Apple se alătură unui val de companii tehnologice și financiare care au început să impună revenirea angajaților la birou, pe măsură ce cazurile de COVID se diminează.

Google va solicita angajaților să se întoarcă la birou din 4 aprilie trei zile pe săptămână în unele dintre birourile sale din SUA, Marea Britanie și Asia Pacific.

CEO-ul Twitter, Parag Agrawal, a declarat joi că firma este pregătită să deschidă pe deplin călătoriile de afaceri și toate birourile sale din întreaga lume, totuși, a spus că va fi alegerea angajaților în ceea ce privește reîntoarcerea la birou.

Sursă foto: Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *