Banca Transilvania va implementa o soluție pentru a combate fraudele bancare

Banca Transilvania

Banca Transilvania, cea mai mare bancă românească, va implementa o soluție SAS, pentru a acoperi toate nevoile de detectare și prevenire a fraudelor bancare.

Banca Transilvania va implementa un sistem de prevenire a fraudei pentru a asigura cel mai înalt nivel de capabilități de detectare a fraudei, permițând ajustarea optimă la mediul de business în continuă schimbare și la digitalizarea accelerată. SAS va oferi capabilități pentru analiză avansată de date, Inteligență Artificială / Machine Learning și integrare perfectă cu o gamă largă de sisteme existente.

„Odată cu pandemia globală și perioadele de lockdown, am observat o creștere a tentativelor de fraudă digitală la nivel mondial. Nivelul de sofisticare a acestor încercări crește, însă Banca Transilvania se concentrează pe prevenirea fraudelor prin utilizarea tehnologiilor de top pentru a continua să furnizeze servicii impecabile și sigure. Suntem încrezători în parteneriatul nostru cu SAS și vom continua să fim precursorii digitalizării pe piață”, spune Leontin Toderici, Director General Adjunct Operaţiuni, Banca Transilvania.

„Suntem fericiți și onorați de noul parteneriat cu Banca Transilvania! Obiectivul nostru este de a oferi suportul necesar băncii pentru o interacțiune facilă și rapidă cu clienții, menținând, în același timp, un control solid asupra monitorizării antifraudă, cu un timp rapid de reacție”,  a declarat Ștefan Baciu, Country Manager SAS România & Moldova.

Organizațiile de servicii financiare recunosc necesitatea tehnologiilor avansate care includ capabilități de Inteligență Artificială / Machine Learning pentru a identifica amenințările emergente care se suprapun în timp real. SAS are capacitatea de a răspunde acestor cerințe prin soluțiile de gestionare a fraudelor, care oferă:

  • evaluarea și luarea deciziilor în timp real și non-stop 24/7, pentru toate tranzacțiile, pe toate canalele de plată, prin utilizarea tehnologiei avansate AI / ML,
  • flexibilitate – permițând extinderea evolutivă a prevenirii fraudei în noi segmente de date,
  • eficiența operațională și respectarea reglementărilor în vigoare.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *