Banii Noștri: O companie cu un singur angajat a câștigat șase contracte de consultanță a câte 135 mii lei într-o singură zi, iar a doua zi încă un contract

hartii, acte, taxe, facturi, plata, documente Sursa foto: Facebook / Szijjártó Péter

O companie cu un singur angajat din Oradea a câștigat șase contracte de consultanță a câte 135 mii lei într-o singură zi, iar a doua zi a bifat încă un contract de aceeași valoare, semnalează pe Facebook comunitatea Banii Noștri, un grup care atrage atenția asupra risipei fondurilor publice.

Este vorba despre compania Exoproiect SRL din Oradea, Bihor. Aceasta va oferi servicii de elaborare de studii de fezabilitate, proiect tehnic și documentație tehnică pentru obținerea autorizației de construire, dar și alte servicii similare către mai multe comune din județul Bihor.

Ce este interesant este că compania a câștigat șase astfel de contracte, cu o valoare identică, de 135 mii lei, într-o singură zi, toate contractele apărând pe platforma de licitații în mai puțin de 2 ore, iar a doua zi a mai „bifat” un astfel de contract.

Exoproiect SRL este o companie înființată în anul 2012, care are ca obiect de activitate „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”, iar asociat unic și administrator este Bogdan Adrian Pop, arată datele de pe platforma Termene.ro. Compania nu a avut niciodată mai mult de un singur angajat.

Exoproiect a încheiat anul 2021 cu afaceri de 751.946 lei, în creștere cu 82% față de anul precedent, și cu un profit net de 346.728 lei, o creștere de 56% față de anul anterior.

Compania pare abonată la contracte publice pentru studii de fezabilitate și alte tipuri de documentații, având 181 de astfel de contracte conform Termene.ro (sau 207 astfel de contracte conform sicap.ai). Valoarea totală a contractelor se ridică la 7,69 milioane de lei (1,58 milioane de euro).

Sursa foto: Facebook / Szijjártó Péter

Comentarii

  1. Aceasta este rețeta Românească de gangsterie mafioto-politica a bravilor nostri patrioti pe care n-ar schimba-o pentru nimic in lume. Mai bine rămâne tara goală decât să-și schimbe metehnele patrioti nostri de buturuga Rusească.!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *