Biciclete electrice “made in Romania”. O fabrică din Giurgiu anunță că în acest an va produce primele 5.000 de bucăți

bicicleta electrica sursa foto: veloteca.ro

 

Una dintre iniţiativele de afaceri deschisă în acest an în judeţul Giurgiu este o fabrică pentru construirea de biciclete electrice, care a pregătit deja primele prototipuri, a anunțat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu, Dumitru Beianu, citat de Ageres.

“La Grădinari, în fostele sedii de asistenţă socială care au fost reorganizate conform normelor europene şi clădirile au rămas libere de sarcină, am sprijinit înfiinţarea unor fabrici şi sedii de birouri, iar în acest an vom începe să culegem şi roadele, pentru că prima fabrică de biciclete electrice ‘Made in Grădinari’ va începe să producă din acest an”, a declarat Dumitru Beianu.

Unul dintre directorii fabricii de biciclete de la Grădinari, Dan Constantinescu, a declarat presei că încă din acest an fabrica va începe să construiască biciclete electrice.

“O să începem să construim biciclete electrice, avem patru modele de bază, până la 70% dintre componente le putem asigura de la fabrici europene, iar avantajul nostru este că unul dintre partenerii noştri care ne asigură acumulatorii este de la Târgu Jiu şi atunci, având produse româneşti, o să putem pune şi noi ştampila ‘Made in Romania’, ‘Made in Grădinari’, ‘Made in Giurgiu’. Calitativ încercăm să creştem cât de mult posibil, deja unul dintre modelele propuse poate funcţiona şi o sută de kilometri dacă şi pedalăm, bicicleta se poate şi încărca în timpul mersului”, a declarat Dan Constantinescu.

El spune că fabrica şi-a propus să producă încă din acest an cinci mii de biciclete, iar de anul viitor să ajungă la 1.500 de biciclete.

sursa foto: veloteca.ro

Comentarii

 1. Buna ziua,
  Ma numesc CATALINOIU ROMEO,si vreau să vă prezint un BREVET de INVENTIE,(RO 134406) din 30.03.2023.
  O zi frumoasă!

 2. Buna ziua,
  Vreau să vă prezint Brevetul de Inventie RO134406 din 30.03.2023.Aplictie in transmisia bicicletelor cu actionsre clasică sau electrică.
  O zi frumoasă,
  ing.Romeo CATALINOIU
  0744 703525

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *