Bitcoin atinge un nou nivel record, de 61.222,22 dolari

Carmen Radu apr. 11, 2021 1 comentarii
bitcoin

Bitcoin a crescut din nou peste pragul de 60.000 de dolari, sâmbătă, pentru a doua oară în 10 zile, ajungând la valoarea record de 61.222,22, scrie Reuters.

Cea mai mare și mai cunoscută criptomonedă a lumii, Bitcoin (BTC), a crescut cu 116% față de minimul anului de 27.734 dolari înregistrat pe 4 ianuarie. A trecut pragul de 60.000 de dolari pentru prima dată pe 13 martie.

Câștigurile uimitoare ale Bitcoin din acest an au fost determinate de acceptarea sa ca investiție și mijloc de plată.

Moneda virtuală a crescut anul acesta pe măsură ce firmele majore, precum managerul de active BlackRock Inc sau gigantul de carduri de credite Mastercard Inc, au susținut criptomonedele, în timp ce cele precum Tesla Inc Square Inc și MicroStrategy Inc au investit în bitcoin.

Mari bănci americane, cum ar fi Morgan Stanley, caută, de asemenea, să ofere clienților care administrează fonduri acces la fonduri bitcoin.

sursa foto: Unsplash

Comentarii

  1. V as recomanda sa gasiti pe cineva care sa scrie despre toate proiectele din crypto/blockchain. Momentan faceti cam exact eceasi chestie pe care o fac toate publicatiile economice. Sunt foarte multe proiecte revolutionare in spatiu, gen Uniswap, un exchange descentralizat.
    Chainlink, Dai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.