BREAKING SURSE Cîțu l-a anunțat pe Nazare înaintea ședinței de guvern că nu va mai fi ministru de finanțe/ Deputatul PNL Dan Vîlceanu, luat în calcul ca variantă de înlocuire

G4Media iul. 8, 2021 0 comentarii
Florin Cîțu și Alexandru Nazare - InquamPhotos George Călin

Premierul Florin Cîțu l-a anunțat, joi, pe Alexandru Nazare, înaintea ședinței de Guvern, că nu va mai fi ministru de finanțe, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Nazare ar urma să fie înlocuit cu deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, care este și liderul filialei Gorj.  Nu e clar dacă Vîlceanu este variantă agreată și de președintele Klaus Iohannis.

Ședința de guvern este în desfășurare.

Potrivit surselor G4Media.ro, Cîțu l-ar fi anunțat încă de luni seara că va fi revocat iar motivul ar fi unele numiri controversate făcute la minister.

UPDATE 11.24 Cu puțin timp în urmă, Alexandru Nazare a publicat o postare pe Facebook în care vorbește despre actele normative adoptate de Guvern, fără să facă însă nici o referire la demiterea sa din funcție.

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a declarat că dacă se va ajunge la o remaniere, vor fi informați ceilalți lideri care formează coaliția. Ea a mai precizat că este atributul premierului de a face schimbări în echipa de miniștri.

Vom reveni cu detalii

Foto: Florin Cîțu și Alexandru Nazare (InquamPhotos / George Călin)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *