Brokerul Goldring și-a majorat capitalul cu 300.000 de euro și și-a recrutat director de vânzări și tranzacționare de la Bank of America

Nicolae Tudor, Director de Vanzari si Tranzactionare, Goldring Nicolae Tudor, Director de Vanzari si Tranzactionare, Goldring

Goldring, broker la Bursa de Valori București, l-a recrutat pe Nicolae Tudor (30 de ani) ca Director – Head of Sales & Trading, după ce acesta a petrecut cinci ani în Londra, la Bank of America, timp în care a gestionat produse și servicii pentru investitorii instituționali de tip Hedge Funds. Dragoș Mesaros, directorul de Tranzacționare al Goldring, a fost promovat ca director de Investiții.

În noul său rol, Nicolae va conduce echipele de Vânzări, Tranzacționare și Research și va administra strategiile de distribuție și relationship management cu partenerii corporate, dar și cu investitorii de retail și instituționali.

Nicolae Tudor s-a alăturat Goldring în luna martie a acestui an și conduce noul birou al companiei deschis în București.

Nicolae a absolvit Universitatea din Manchester, promoția 2019, cu specializarea Economie și Business Internațional. Acesta a petrecut peste zece ani în Regatul Unit ca parte din formarea sa academică și profesională.

„Sunt extrem de entuziasmat să mă alătur Goldring, unul dintre cei mai dinamici și inovativi brokeri de investiții din România. Odată cu venirea mea, consolidăm planul de creștere al companiei și ne dorim să menținem trendul de îmbunătățire sustenabilă a numărului de clienți, tranzacții, dar și a majorării capitalului gestionat pentru clienții noștri. Pentru mine este extrem de important să fim alături de clienții și partenerii noștri și să creștem împreună, cu produse personalizate care se adresează profilului și nevoilor lor, dorindu-ne să oferim mereu cea mai bună experiență investițională din România”, a declarat Nicolae Tudor, Director de Vânzări si Tranzacționare Goldring.

De asemenea, Dragoș Mesaros, cel care din 2009 a fost Directorul de Tranzacționare al Goldring, a devenit în luna martie Director de Investiții al companiei. Managerul este unul dintre cei mai apreciați specialiști ai pieței de capital din România, cu o vastă experiență investițională atât pe piața de capital internă cât și pe cea internațională. El va administra strategiile de investiții discreționare pentru piața din România, dar și capitalul societății pentru house trading.

Majorare de capital de 300.000 de euro

Goldring a încheiat recent cu succes o rundă de finanțare prin majorare de capital social, acționarii investind 300.000 euro. Capitalul va fi folosit pentru consolidarea companiei și pentru a accelera implementarea de noi platforme de tranzacționare și research.

Astfel, Goldring își propune să lanseze în următorul trimestru oportunități investiționale noi pentru a deschide accesul pe mai multe piețe internaționale și va lansa platforme noi.

Nicolae Tudor, Director de Vanzari si Tranzactionare, Goldring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *